Klanten Vertellen: laat uw klanten reclame voor u maken

Klantenreviews, een ijzersterke formule

Consumenten worden steeds mondiger en kritischer. De aankoop van een nieuwe TV, een nieuw bankstel of het inhuren van catering. Het zijn zomaar voorbeelden waarbij allereerst gekeken wordt naar de beoordelingen van andere gebruikers. De zoekmachine van Google biedt dan vaak uitkomst.

In toenemende mate laten consumenten hun keuze afhangen van de reviews van andere consumenten. Want zeg nou eerlijk, er bestaat tot geen betere reclame dan een tevreden klant?

0%
van de consumenten oriënteert zich eerst op internet voordat tot aankoop wordt overgegaan
0%
van de consumenten laat zich beïnvloeden door klantbeoordelingen

Overtuig u zelf

Over Klantenvertellen

Klantenvertellen BV is marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Bovendien is Klantenvertellen BV een van de snelst groeiende bedrijven in dit veelzijdige marktsegment. Grote- en kleine bedrijven én toonaangevende brancheorganisaties hebben voor Klantenvertellen gekozen. Inmiddels meer dan 14.000 bedrijven maken gebruik van het unieke reviewsysteem.

De klantbeoordelingssytemen worden gebruikt om de online reputatie te verbeteren en het versterken van uw organisatie. Hierdoor hebben consumenten meer vertrouwen in uw bedrijf en dit maakt het voor uw bedrijf eenvoudiger om nieuwe klanten te winnen.

logo Klantenvertellen BV
Klanten Vertellen

Ondersteuning door Infoklik

Infoklik is reseller van Klantenvertellen.

Wij ondersteunen u bij de implementatie van de vragenlijst, het opstellen van een klantgerichte mail-uitnodiging. En natuurlijk zorgen wij voor het implementeren van het Klantenvertellen scorepanel op elke gewenste positie in uw website.

Maak nu een afspraak en laat u uitgebreid informeren.

BEL MIJ TERUG