Uw eigen idee in de vorm van een maatwerk website.

Bij het bouwen van maatwerk webapplicaties en websites maakt Infoklik gebruik van het open source framework Django, dat draait op de programmeertaal Python. Met dit zeer geavanceerde framework kunnen wij onze klanten precies bieden wat ze nodig hebben. Graag geven we u iets meer uitleg over de voordelen van Django.

Django is snel

Het Django-framework is compact, licht en extreem efficiënt. Onderdelen van de code kunnen worden hergebruikt waardoor de code schoon en compact blijft. Voor u en uw klanten kenmerkt zich dit door een snelle laadtijd van uw website of applicatie.

Uw klanten ervaren een bezoek aan uw website als prettig en zullen hierdoor langer op uw website blijven.

Django is uitermate geschikt voor uw maatwerk website

De veelzijdigheid van Django maakt het uitermate geschikt voor het bouwen van (complexe) maatwerk systemen. Door de modulaire opbouw van Django is uitbreiding van uw website eenvoudig te realiseren.

Hiermee groeit uw website eenvoudig met uw bedrijf mee.

Wist u dat enkele heel bekende namen in de online wereld gebruik maken van Django? Google, YouTube, Instagram, nu.nl en Spotify bijvoorbeeld.

Django zorgt voor gebruiksgemak

Gebruiksgemak staat bij Django centraal. Dit geldt zowel voor het gebruiksgemak voor de programmeurs als voor dat van de eindgebruikers. Een duidelijke, geheel aanpasbare admin interface behoort tot de standaard. Bij Infoklik houden we hier veel rekening mee. Gebruikers moeten eenvoudig hun weg kunnen vinden in de beheeromgeving en alle aanpassingen die zij aan de voorkant zelf willen kunnen doen moeten ook mogelijk zijn, zonder dat er expliciete kennis van Django zelf nodig is.

Logo Django Framework

Over Django

Django is een web-framework waarmee in een rap tempo websites en webapplicaties gebouwd kunnen worden. Het staat bekend als een van de meest krachtige en veilige frameworks die er bestaan.

Wilt u meer over Django te weten komen? Neem dan eens een kijkje op de website van Django.

  • HTML 5

  • CSS 3

  • Google fonts

  • Hand gecodeerd

  • Shortcodes

Nederlandse vlag

De Python programmeertaal is ontworpen door de Nederlander Guido van Rossum.