Infoklik: wie wij zijn en wat we voor u willen betekenen

Infoklik is een jong bedrijf met passie voor webdesign en online dienstverlening. De combinatie van 30 jaar ervaring in de dienstverlening én actuele ICT kennis staat garant voor een perfect resultaat.

U staat centraal

Elke nieuwe opdracht start met een goed gesprek. Uw wensen en ideeën staan centraal. Samen met u verkennen wij de mogelijkheden. Na deze eerste grondige inventarisatie hebben wij een goed beeld en gaan wij voor u aan de slag.

Uw nieuwe website krijgt stap voor stap vorm. Tussentijds houden wij nauw contact met u. Dit biedt de mogelijkheid om gedurende de opdracht bij te sturen waardoor het eindresultaat precies aansluit bij uw verwachtingen.

Als u uiteindelijk tevreden bent, dan kan ‘de knop om’ en gaat uw nieuwe website of campagne online. En dat is altijd weer een bijzondere belevenis.

Voor u als klant, maar ook voor ons.

En combineert u uw nieuwe website met onze hostingdiensten en het succesvolle KlantenVertellen reviewsysteem, dan komt u online ijzersterk voor de dag.

Peter Schroën
Peter SchroënDienstverlening - WordPress - SIMform webformulieren
Meer dan 30 jaar ervaring in dienstverlening bij bank en gemeentelijke overheid. Ruime ervaring met processen en altijd gericht op een praktische oplossing.
Ruud Schroën
Ruud SchroënPython - WordPress - Webhosting
HBO-ICT student met 5 jaren stage- en werkervaring in de ICT-branche.
Rico Schroën
Rico SchroënAdministratie - WordPress -Sales
HBO student Management. Parttime webredacteur bij een gemeentelijke overheid.