E-formulieren voor de gemeentelijke overheid

Uitdaging

Gemeenten staan de komende jaren aan de lat voor het realiseren van digitale dienstverlening. Een forse opgave op basis van de ambities uit de Digitale Agenda 2020.

Kreten als Co-Creatie, Zaakgericht werken en E-dienstverlening, het zijn inmiddels al geen nieuwe termen meer. Maar veel gemeenten worstelen wél met de vraag hoe ze van a naar b komen.

Infoklik kan daarbij helpen.

SIMform

SIMform is de applicatie waarmee e-formulieren gebouwd kunnen worden. Met behulp van deze formulieren kunnen uw klanten 24/7 producten of diensten aanvragen. De applicatie is continu in ontwikkeling en voorziet in koppelingen met bijvoorbeeld DigiD, iDeal en diverse zaaksystemen.

Hierdoor wordt uw dienstverlening niet alleen veel vriendelijker voor uw klanten, maar biedt SIMform ook de mogelijkheid om uw eigen bedrijfsproces aanzienlijk efficiënter in te richten. Een klassieke win-win situatie.

Wij bouwen uw e-formulieren

Infoklik is een jong bedrijf maar heeft wel ruim 25 jaar ervaring in dienstverlening bij de gemeentelijke overheid aan boord. Ervaring, rechtstreeks op het snijvlak van klant en organisatie. Kennis van gemeentelijke processen, inzicht in de mogelijkheden om processen efficiënter en klantgerichter te laten verlopen en vooral, vele jaren ervaring met het bouwen van elektronische formulieren met behulp van de SIM-oplossingen.

Wilt u de gemeentelijke e-dienstverlening een boost geven, maar ontbreekt het aan applicatiekennis of gewoon aan menskracht? Dan bent u bij Infoklik aan het juiste adres. Wij helpen u graag op weg met het realiseren van uw e-ambitie.

Simpel – Laagdrempelig – Snel

logo SIMgroep Rotterdam

Over de SIMGroep

SIMgroep is niet alleen marktleider, maar ook een toonaangevend bedrijf als het gaat om frontoffice oplossingen voor de e-overheid. De oplossingen van SIM zijn gebaseerd op een duidelijke visie op de e-overheid en geheel toegespitst op de benodigde functionaliteiten voor een overheidsfrontoffice.

Een van deze oplossingen is SIMForm, een applicatie voor het bouwen van elektronische aanvraagformulieren. Met deze software oplossing kunnen de klanten van de SIMgroep een uitgebreide set aan elektronische dienstverlening realiseren.