OOf u nu kiest voor een nieuwe website of het opfrissen van uw huidige website? Infoklik heeft de kennis en ervaring om uw online ambities te vertalen. Wij creëren uw op maat gemaakte website, afgestemd op uw doelgroep. Een website die er niet alleen mooi uitziet, maar ook naadloos functioneert op uw desktop, tablet of mobiele telefoon.

WEB

design

Bij Infoklik staat u als klant centraal. Uw wensen vormen het vertrekpunt voor het ontwerpen van een moderne website.

Laat u informeren over de mogelijkheden.

Het bouwen van een website roept vele vragen op. Waar moet ik op letten? Wat zijn de actuele trends? Hoe ben ik vindbaar in Google? Welke foto’s wil ik gebruiken, hoe zit het met mijn logo of huisstijl? Bij Infoklik bent u aan het juiste adres. Stap voor stap gaan wij samen met u op zoek naar de antwoorden. Wat zijn uw wensen? Wie is uw doelgroep? Het start allemaal met een uitgebreid intakegesprek.

Stap voor stap krijgt uw website vorm

Als alle wensen duidelijk zijn, gaan wij voor u aan de slag. Infoklik vertaalt uw wensen en ideeën naar de juiste vormgeving en functionaliteit. Eigen logo’s, kleuren en huisstijlen worden moeiteloos geïntegreerd in uw nieuwe website. Tussentijds stemmen wij regelmatig met u af.

Uw nieuwe website sluit hierdoor naadloos aan op uw verwachtingen.