Webhosting bij Infoklik staat garant voor snelheid en stabiliteit

Webhosting

Het bouwen van een website en het hosten hiervan zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. U kunt de mooiste website bezitten, zonder hosting zal nooit iemand deze website kunnen bekijken.

Infoklik plaatst uw nieuwe website op de server en zorgt ervoor dat uw website 24 uur per dag bereikbaar is voor uw klanten, leden of bezoekers.

Krachtige Virtual Private Servers (VPS)

Logo van TransIP, waar wij de webhosting onderbengen

Hiervoor maken wij gebruik van de krachtige private servers van TransIP. Private betekent hier dat de beschikbare serverruimte niet gedeeld wordt met andere afnemers maar geheel en exclusief voor Infoklik beschikbaar is. Uw website wordt geplaatst op een eigen stukje van deze server. Aangezien er geen honderden website op één server staan betekent dit dat uw website supersnel is.

En dat vinden uw klanten erg fijn.

Datacenter in Nederland

De servers van TransIP staan in Nederland en hiermee is de veiligheid van uw data gewaarborgd. U blijft de eigenaar van de data. Infoklik heeft rechtstreeks toegang tot de servers en kan dus snel een aanpassing doorvoeren of backup uitvoeren. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunnen wij snel een backup terugplaatsen zodat uw website in no-time weer online is.

Wat is hosten?

Hosten, of webhosting betekent dat uw website continu in verbinding staat met het internet. Dit gebeurt via een speciale computer, een server.

Deze server staat dus 24 uur per dag aan en zorgt dus dat bezoekers uw website kunnen bekijken in de webbrowser op hun computer, laptop, tablet of smartphone.

Waarom hosten bij Infoklik?

Hosting van uw website bij Infoklik biedt u de volgende voordelen:

  • Eén centraal aanspreekpunt

  • Supersnelle laadtijd van uw website

  • Beveiligde data

  • Nederlands datacenter

  • Gunstige tarieven