Infoklik en WordPress, een vertrouwde combinatie

WordPress

Wereldwijd is WordPress goed voor meer dan 76 miljoen blogs. Daarmee is het de onbetwiste nummer 1 van alle content management systemen.

WordPress is open-source software. Dit betekent dat de originele broncode openbaar is en dat iedereen zijn steentje bij kan dragen. Over de hele wereld zijn ontwikkelaars en techneuten continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe features en mogelijkheden van WordPress.

WordPress & Infoklik

Kiest u voor een website op basis van WordPress dan combineert u gebruiksgemak met ontelbare keuzemogelijkheden. Infoklik vertaalt uw wensen en ideeën naar de juiste vormgeving en functionaliteit. Eigen logo’s, kleuren en huisstijlen worden moeiteloos geïntegreerd in uw nieuwe website.

Uw nieuwe website sluit hierdoor naadloos aan op uw verwachtingen. Met onze eigen hostingdiensten is uw nieuwe website snel online.

Bekijk ons portfolio

Over WordPress?

logo WordPress

WordPress is een zeer compleet Content Management Systeem (CMS) waarmee websites gebouwd en onderhouden kunnen worden. Of het nu voor een drukbezochte blogwebsite is, een populaire webshop of een complete verenigingswebsite: het is allemaal mogelijk. Het is een gebruiksvriendelijk pakket met ontelbare mogelijkheden. Hierdoor krijgt uw website net dat beetje meer en

Waarom kiezen voor WordPress?

  • Zeer gebruiksvriendelijk

  • Geschikt voor blogs

  • Ontelbare opties

  • Volledig op maat te maken

  • Kosten- en tijdbesparend